Referenser

Referenser

Ett stort tack till alla kunder för ert förtroende och samarbete!

Både vi och Skott är så nöjda med Mickaela. Hon rastar och aktiverar Skott varje dag och han har även bott hos henne, något han stortrivdes med. Han kom tillbaka hem i toppskick efter den semestern!

Mickaela är alltid tillmötesgående, hon är kunnig, anpassningsbar och mycket seriös. Varje gång får vi en ärlig och utförlig rapport om hur allt gått. Hon gör vår hektiska vardag möjlig och Skott älskar henne över allt annat.


Hanna & Marcus


Vi har aldrig känt oss tryggare med att lämna vår fyrbenta familjemedlem med en hundvakt som vi gör när vi lämnar honom i Mickaelas händer. När Hampus är hos henne har han det som hemma. Hon är professionell, noggrann och extremt kunnig. Kommunikationen är någonting som vi verkligen uppskattar. Daglig rapportering i form av sms, bilder eller via Messenger gör att vi känner oss lugnare och är verkligen höjdpunkten på dagen när vi är bortresta. Mickaela är väldigt flexibel och försöker alltid hitta lösningar som passar oss. Det blir som Boot Camp för vår lilla soffpotatis med daglig aktivering i form av träning, långa promenader och socialisering med andra hundar. Det är någonting som är extremt nyttigt för Hampus och som verkligen uppskattas av oss. Vi kan varmt rekommendera Melas Djur & Hem! Det känns skönt att ha hittat en hundvakt man kan lita på och Hampus ser fram emot framtida besök hos er!


Micke & Rebecca


Jag har anlitat Melas Djur & Hem vid flera tillfällen. Dels har Mickaela hjälpt oss att fodra och se till våra hästar och katter då vi har varit borta bara något dygn och nu senast har Mickaela bott här i en vecka då vi var iväg på semester. Jag har även anlitat Mickaela som hjälp i mitt företag vid ett event.

Mickaela är väldigt ordentlig, noggrann och kunnig i allt som har med djur att göra. Hon skickar mejl en eller fler gånger per dag då hon utför sina tjänster med information om vad hon har gjort och hur djuren mår vilket gör att jag som kund kan slappna av och njuta av min ledighet.

Jag kan varmt rekommendera Mickaela och hennes tjänster!


Helena


Om du letar efter en pålitlig, flexibel hundvakt som dessutom är mycket duktig på att arbeta med hundarna kan jag varmt rekommendera Mickaela. Jag har två dansk- svenska- gårdshundar som jag tävlar i agility och jag är mycket kräsen med vem jag lämnar dem till men när Mickaela har haft hand om dem har jag aldrig ens varit orolig! Efter varje promenad skickar hon också en rapport via sms om promenaden vilket jag har uppskattat mycket! Mina hundar är ganska reaktiva och går gärna upp i stress vid hundmöten men detta har hon genom ett mycket målmedvetet arbete i stort sätt lyckats att få bort och hon har även gett mig tips och råd om hur jag kan arbeta vidare med dem. Söker du efter en hundvakt som du kan lita på, tveka inte, anlita Mickaela!


Cathrin


Vi var lite oroliga när vi flyttade från Luleå och insåg att utbudet på hunddagis inte var lika brett här nere, men det har verkligen löst sig på bästa sätt för oss! Flexibiliteten med Mickaela är något vi uppskattar otroligt mycket. För det första är det smidigt att hon kommer hem till oss och för det andra arbetar hon alltid för bästa lösning för oss som kund. Den goda kommunikationen i form av sms-rapportering efter varje rastning är guld värd! Exempelvis tipsade hon om en speciell sele på Rex (som gärna drar som en oxe) och idag är vi riktigt nöjda att vi investerat i en sådan. Rex blir inte bara rastad utan får även aktivering och stimuli i form av träning och hundsällskap. Vi kan åka iväg på arbete och skola med gott samvete då vi vet att Rex kommer få en kanonbra stund med Mickaela!


Mariana & Marcus


Mickaela hjälper oss med regelbunden hemstädning och vi är jättenöjda! Hon är mycket tillmötesgående, noggrann, ansvarsfull och mån om att vi ska vara nöjda och det är en fröjd att komma hem till ett rent hem när hon har varit här. Att hon stämmer av dagen innan det är dags och följer upp efteråt är toppen och känns mycket seriöst, det uppskattar vi!


Hanna med familj


Vi är sedan många år sommarboende i Löparehemsområdet utanför Klockrike. Åren går och bland annat gräsklippningen är en tung post för oss som är pensionärer.

Vi beställde gräsklippning för hela säsongen från Melas Djur och Hem, en beställning vi inte ångrar. Gräsmattan blir verkligen skött på ett utmärkt sätt! Vi rekommenderar ett besök på hemsidan om man vill ha hjälp med olika tjänster.


Maj-Britt & Kalle


Mickaela har under året varit ett stort stöd i vår stallverksamhet. Hon har tagit ett stort ansvar för våra hästar då vi har varit borta. Vi har känt oss helt trygga då vi vet att Mickaela alltid tar egna initiativ om det skulle uppstå något oväntat. Vi och våra hästar är mycket nöjda med Mickaela.

Utöver våra hästar har även våra katter och höns fått ett bra omhändertagande. Alla besök har efterföljts av en noggrann, utförlig och uppskattad rapport.


Stall Lyktan


Jag rekommenderar på det varmaste Mickaela som är både duktig och pålitlig som hundhjälp. Hundarna tycker om henne och hennes mjuka uppfostran vilket är det viktigaste för mig. Mickaela får även mina terrorister till hundar att lyda.


Vigdis, Lewis och Lilla Frö


Jag har lärt känna denna underbara hundvakt som kommer och tar ut Hampus. Jag märker på Hampus att han är lugnare när han har varit ute med Mickaela och hennes fina hundar. Han går fram och tillbaka till dörren innan Mickaela öppnar och gillar hennes långa fina promenader. Det känns positivt för mig att jag vet att han gillar Mickaela och hennes hundar. Jag rekommenderar varmt Mickaela och hennes företag!


Angelica, Hampus matte


Vi har nu anlitat Melas Djur och Hem på abonnemangsbasis under några månader och är mycket nöjda med servicen. Mickaela är väldigt kunnig och hanterar vår hund Ozzy på ett otroligt bra sätt. Det märks väl att Mickaela är såväl utbildad och kunnig som erfaren med hundar vilket ger oss stor trygghet att Ozzy är i goda händer. Vi märker även att Ozzy är trygg och trots att han inte är helt okomplicerad vid exempelvis hundmöten har Mickaela med positiv förstärkning utvecklat ett gott samarbete med honom som gör att det flyter på väldigt bra. Melas Djur och Hem innebär för oss en flexibel, personlig och professionell service som vi är mycket nöjda med. Vi är därför glada att ge Mickaela och hennes företag vår allra bästa rekommendation.


Pelle & Nicky


Mickaela engagerar sig verkligen i hunden. Det är inte bara en promenad som hunden får, utan Mickaela aktiverar på olika sätt hunden vilket gör att hon är en mycket välkommen gäst. Mickaela engagerar sig även i kunden genom daglig avrapportering efter besöket. Vi kan verkligen rekommendera Melas Djur & Hem!


Susanna & Håkan


Vi är supernöjda med Melas Djur & Hem och rekommenderar varmt Mickaela och hennes företag till alla som behöver hjälp med hundrastning eller letar efter någon som kan ge deras hund det där lilla extra i vardagen. Vår ögonsten Meja ÄLSKAR Mickaela och hon visar det med hela sitt kroppsspråk när de träffas! Mickaela är extremt kompetent och duktig på att läsa/känna av vad vår hund behöver och hur hon mår olika dagar och vi har alltid en mycket glad och nöjd vovve hemma när vi kommer hem efter jobbet. Att dessutom få en sms-rapport efter varje rastning är guld värt! Det skapar en enkel och öppen kommunikationskanal och bidrar till att bygga en bra relation.


Angelica & Henrik


Mickaela är en stjärna!


Från första stund vi fick kontakt med Mickaela, har hon varit väldigt förstående och flexibel. Nero (vår hund) fattade tycke för henne vid första mötet. Att få den här hjälpen direkt i hemmet är guld värt. Vi slipper fara och flänga. Nero får en rejäl promenad och får sedan ta det lugnt hemma. Mickaela har visat ett stort engagemang och intresse för både Nero och oss. Vi är nöjda och glada över allt Mickaela har gjort för oss och kan varmt rekommendera henne och hennes företag.


Stina


Mickaela är en mycket glad, positiv, ambitiös tjej som alltid har varit en mycket pålitlig och ansvarsfull person. Min ögonsten ser alltid fram emot när Mickaela ska komma nästa gång och tycker att hon är lätt och rolig att arbeta tillsammans med.

Jag är supernöjd med henne och skulle inte kunna hitta en bättre person som tar hand om min ögonsten när jag måste jobba långa dagar. Hon ställer alltid upp och gör alltid sitt yttersta för att få min vovve så nöjd och glad det bara går.

Det är därför med stor glädje som jag ger Mickaela mina varmaste rekommendationer.


Isabella med  Zazza


Jag är supernöjd med Mickaela och skulle inte kunna hitta en bättre person som tar hand om min ögonsten. Mickaela är Dreamers (min hunds) andra matte. Dreamer tycker inte om många människor men han älskar Mickaela. Melas djur och hem är Dreamers andra hem och han leker med andra hundar. Vi bor på landet så han träffar inte många hundar eller människor.

Jag kan varmt rekommendera Mickaela.


Lisa